
در حال حاضر در دنیایی زندگی می کنیم که به دنیای تکنولوژی و فناوری مشهور است و جنبه های مختلف زندگی روزمره ما تحت تاثیر همین عنوان قرار دارد. از آنجایی که حالا با فراگیر شدن اینترنت و دنیای ارتباطات، بیشتر کسب و کارها نیز به سمت اینترنتی شدن رفتهاند، سایت های مختلفی بوجود آمدهاند که هر یک در حوزه های خاصی مشغول فعالیت هستند. اما نکته ای که می خواهیم به آن اشاره کنیم واژه ای به نام “سئو“ است که ظاهرا مربوط به همین وبسایت است!
به هر حال شما وقتی دنبال یک محصول یا خدماتی می گردید و از طرفی هم وبسایت مشخصی در این حوزه را هم نمی شناسید، طبیعی است که در همان گام اول به موتور جستجوی گوگل مراجعه می کنید و با تایپ کردن عبارتی مثل “تور آنتالیا” که بدنبال آن هستید، وارد یکی از سایت های آژانس های مسافرتی که می توانند این تور را به شما ارائه دهند، می شوید.
حال اینجاست که سئو یا بهینه سازی وبسایت اهمیت پیدا می کند…

در واقع سئو برای موتورهای جستجو، به منظور بهبود عملکرد سایت شما بر اساس استاندارها و فاکتورهای متعدد موتورهای جستجو است که در نهایت جذب بازدیدکنندگان بیشتر از همین روش انجام می گیرد. همانطور که گفتیم، فاکتورهای زیادی در سئو سایت شما می توانند تاثیرگذار باشند؛ از کلمات بکار رفته در محتوای شما گرفته تا لینکهای ورودی به سایت شما از سوی دیگر وبسایتها…
بد نیست بدانید که SEO مخفف عبارت “Search Engine Optimization” است که به معنای همان بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو می باشد. باید به این نکته توجه داشت که امروزه هر وب سایتی که به سوی تجارت و بازرگانی حرکت می کند، لازم است تا حتما صفحات وب خود را برای موتورهای جستجو بهینه سازی نماید. در حقیقت باید گفت که هدف نهایی یک وبسایت جلب کاربران اینترنتی می باشد و مطالعات در این حوزه نشان دهنده از آن است که که پهنه عظیمی از کابران اینترنتی وبسایت ها را در موتورهای جستجو پیدا می کنند.

با توجه به مطالب ذکر شده حتما متوجه شده اید که کلمات جستجو شده توسط کاربران در موتورهای جستجو اهمیت بسیار بالایی دارند. مطمئنا جذب بازدیدکننده زیاد از طریق گوگل آن هم در دنیایی که بیشتر کارها در آن بصورت اینترنتی انجام می شود، می تواند تضمین کننده موفقیت هر شرکتی باشد. مطمئنن باشید که بازدید بدست آمده از روش های سئو بر هر نوع تبلیغ برتری دارد و در طول زمان هزینه کمتری را نیز به شما تحمیل می کند که البته لازم است پیش از آغاز هر عملی در این حوزه بطور کامل با مبانی سئو آشنا باشید.
اما می رسیم به گوگل… اصلا سئو با گوگل معنا پیدا می کند و تعریف می شود! گوگل موتوری بسیار هوشمند است اما هنوز هم نیاز به کمک کاربران دارد. آنها همیشه در تلاش هستند تا بتوانند نتایج بهتری را به کاربران اینترنتی ارائه کنند که با این وجود محدودیتهایی در این راه وجود دارد که نیاز به سئو سایت را برای ما ایجاد می کند. در نظر داشته باشید که سئو اشتباه می تواند شما را از دید کاربران به کلی پنهان کند و تمام تلاش شما را هدر دهد؛ به گونه ای که اگر از ابتدا سمت سئو نمی رفتید، شاید حتی کمتر ضرر می کردید که این یعنی ممکن است حتی رقبای شما با محتوایی ضعیفتر، بازدید و محبوبیتی بیشتر داشته باشند!

اما سئو را از کجا آغاز کنیم؟ سئو بطور کلی به دو بخش سئو داخلی یا (On-page SEO) و سئو خارجی یا (Off-page SEO) تقسیم می شود که از این بین سئو داخلی حدود 30% و سئو خارجی 70% از عوامل رتبه بندی موتورهای جستجو بخصوص گوگل را تشکیل می دهند.
آشنا شدن با مفاهیم ذکر شده و دسته بندی هر یک از آنها نیازمند مقالات و آموزش های مفصلتری است که ایجاب می کند آنها را در مقالات بعدی مجله سئو با شما در میان بگذاریم…
سلام. مقاله خیلی مختصر اما مفیدی بود و اطلاعات کلی درباره سئو رو تقریبا فهموند و بیان کرد. امیدوارم در مقالات بعدی تون هم بیشتر راجع به مفاهیم سئو توضیح بدین.
ممنون… موفق باشین 🙂